– To hender dyttet meg hardt. Soleklar straffe, og det blir feil av Rosenborg å skylde på oss for deres egne feil, sier Start-stopper Clarence Goodson til adressa.no.

– Jeg var borti ham med en hånd, og det beklager jeg overfor fansen. Men jeg ble dyttet klart først, og han datt som en fjolle. Han forsøkte å filme seg til ting hele tiden, noe jeg aldri kunne ha funnet på selv. Veldig irriterende, sier Rade Prica.

– Jeg vet ikke om jeg gjorde rett eller feil. Jeg har ikke sett situasjonen på TV, og oppfattet det der og da som at en Rosenborg-spiller dyttet en Start-spiller. Da er det straffe, sa dommer Tom Henning Øvrebø.

Og fortsatte:

– Det var 92 fine minutter, så ett minutt i helvete.

LES OGSÅ: ...og der tapte RBK

Slik gikk det for seg

Situasjonen alle snakket om etter at RBK gikk på sitt første tap for sesongen, i det som skulle bli en ekstra deilig gullfeiring, oppsto etter et innlegg fra Cristianos Bolanos på overtid. Rune Jarstein raget høyest i feltet, men det var etter at han hadde plukket ned ballen, kokte det i RBK-feltet.

I videoklippet over kan du selv bedømme situasjonen som førte til straffespark og gult kort til Jarstein og Lago. Øvrebø dømmer straffe på grunn av Pricas dytt på Goodson, og gir gule kort på grunn av munnbruken som følger på grunn av det idømte straffesparket.

Prica: — Dra tilbake til Hollywood:

Prica: — Dra tilbake til Hollywood – Jeg så ingenting. Jeg forberedte meg på hvordan vi skulle forsvare oss mot kontringen imot, sier Start-trener Knut Tørum.

– Jeg så ingenting fra siden, men dommeren sa at det hadde vært en dytting, sa Erik Hamrén, som studerte TV-bildene svært nøye etter at han hadde forlatt presseområdet.

Goodson: - Herlig å spolere festen:

Goodson: — Herlig å spolere festen

– Latterlig

Det hadde også Steffen Iversen gjort:

– En stygg dommerfeil. Rade (Prica) blir dyttet først, så dømmer han straffe for noe som skjer etterpå. Han midtstopperen (Goodson) datt veldig lett, og jeg synes det var veldig usportslig, sier Iversen.

Keeper Jarstein er enig:

– Latterlig dømming. De filmet og kastet seg. Det var flaut å se på, sier han, som mener han sa så mye til dommeren etterpå, at han ikke husker hva han fikk gult kort for.

Jarstein slakter Øvrebø:

Jarstein: — Latterlig dømming Bolanos satte den påfølgende straffen kontant i mål, og dermed gikk altså RBK på sitt første tap for sesongen. Først i morgen kan dommer Øvrebø si om han gjorde rett eller feil.

– Da skal vi se kampen igjen på video. Da vet jeg mer, sier han.

Se intervju med Iversen:

Iversen: — Dommertabbe