— Vi skapte for lite helt enkelt. Vi må våge å stå opp med hele laget og trykke på. Det er da man skaper og sjanser også , sier Rade Prica, som selv var nær ved scoring i første omgang.

Da han avsluttet utenfor fra kort hold og "alle" så ballen inne, var det imidlertid avblåst for frispark. Dermed fikk Rosenborg det som kan bli et tøft utgangspunkt før bortemøtet mot Larnaka.

- Vanskelig

- Det er vanskelig å spille slike kamper når motstanderen stort setter legger seg bakpå med hele laget. Det var knapt noe plass for Lustig eller Dorsin. De bruker å komme friskt, men det var vanskelig i dag , sier Prica.

Han mener bevegelsen mellom spillerne var alt for dårlig og at tempoet var alt for lavt. Det var noe kypriotene var gode til å bidra til.

Svensken har vært med på noen tunge stunder i Europa, men denne gangen mener han at sjansen er bedre for avansement til tross for den tannløse kampen av Rosenborg.

- Jeg tror vi har bra sjanser. Det er tross alt vi som hadde de sjansene som skapes. De hadde vel noen skudd som kan bli farlige. Bortsett fra det hadde de vel ingenting , sier Prica.

(saken fortsetter)

Reaksjonene fra publikum:

<i><u>Lite folk på Lerkendal</u></i>

— Ikke min dag

- Hva tenkte du når den store sjansen gikk utenfor?

- Jeg vet ikke hva jeg tenkte. Det var ikke min dag i dag , sier Prica.

— Mot islendingene fikk vi 1-0 og da pleier det å løsne. Nå fikk vi ikke det, sier Prica.

Mikael Dorsin var skuffet etter kampen og kalte det en dårlig kamp av Rosenborg.

— Vi begynte bra, men det døde etter tjue minutter. Jeg vet ikke, de hadde ikke mange sjanser, men vi slet med å få til noe offensivt. Det var vanskelig å spille, sier Dorsin.

Intervju med Jan Jönsson:

Jan Jönsson etter AEK Larnaka