Likte du "Wedding Crashers" , liker du garantert "The Internship". Samme oppskrift, og mange av de samme folkene, som den dynamiske duoen Owen Wilson og Vince Vaughn.

Begge begynner å rynkes litt i kantene, og det er med stor selvironi de tar tak i nettopp dette. Riktignok ikke som seg selv, men som selgere utgått på dato som klarer å kapre en plass blant de unge hos Google.

Anmeldelsen fortsetter under bildet

FREMTIDEN: Selgerne og kompisene Nick (Owen Wilson) og Billy (Vince Vaughn) nekter å gi opp da de mister salgsjobbene sine. Google er fremtiden. Foto: 20th Century Fox

Blant de beste hjernene i USA, skal de gjennom en serie prøvelser for å lande en fast jobb hos teknologifirmaet, og vi er vel aldri i tvil om at de klarer det.

Vince Vaughn har selv skrevet manus , som til tider blir for langtrukkent og alvorlig, men det er nok komisk krydder innimellom til å få det godkjent.

Det blir også litt for mange av Vaughns lange og innholdsløse monologer, men ellers en underholdende film om samtidens utfordringer i arbeidsmarkedet.