Den franske avisen meldte onsdag kveld at partene er enige om en overgang for 23-åringen. Overgangssummen skal være på hele 120 millioner euro, tilsvarende over 1,1 milliarder kroner, ifølge L'Equipe.

United-manager José Mourinho fikk spørsmål om Pogba-ryktene på en pressekonferanse i Shanghai torsdag.

— Jeg kan verken bekrefte eller avkrefte noe. Det blir feil å snakke om spillere som er hos andre klubber. Men jeg kan si at styret og ledelsen har gjort en fantastisk jobb så langt, sa Mourinho.

— De har gjort 75 prosent av jobben. Jeg ba om fire spillere, fire profiler jeg føler er viktig for balansen i laget, og jeg har fått tre av dem. Jeg er trygg på at Mr. Woodward (United-direktør Ed Woodward) skaffer meg den fjerde profilen også, sa Mourinho, og viste til nyervervelsene Zlatan Ibrahimovic, Henrikh Mkhitaryan og Eric Bailly.

Også vanligvis pålitelige The Guardian skrev onsdag kveld at United-avtale nærmer seg for Pogba. Avisen nevner en overgangssum på en drøy milliard, men mener også å vite at United må betale Pogbas agent, Mino Raiola, over 200 millioner kroner hvis overgangen skal gå gjennom. (©NTB)