Over 420.000 fulgte Berges bronsekamp i bryting under OL i Rio i gjennomsnitt og er den mest sette på Sportskanalen noensinne. Den gamle rekorden på 249.000 var fra eliteseriekvalifiseringskampen mellom Brann og Mjøndalen i november 2014. Også håndballjentene trakk som vanlig mange TV-seerne. Kampen mellom Norge og Romania er OLs mest sette så langt med nesten 1,2 millioner seere.

— Stig-André Berge har rørt og begeistret et stort publikum, og at han smadrer seerrekorden på Sportskanalen er utrolig fortjent. Bryte-Berge var en historie for minnebøkene, sier sportssjef Vegard Jansen Hagen i TV 2. Med seriestarten i engelsk fotball, norsk toppfotball og innspurten i Arctic Race of Norway hadde TV 2 sin største sportssøndag.

— TV 2 leverte søndagvår største sportsdag noensinne med OL, Premier League, Tippeligaen og Arctic Race. Det gikk i ett fra Zlatan (Ibrahimovic) til Usain Bolt, og har krevd ekstraordinær innsats fra hver eneste medarbeider. Desto mer gledelig er belønningen i kraft av høye seertall, store idrettsøyeblikk og fornøyde seere, sier Jansen Hagen. (©NTB)