Han går nå rettens vei for å finne ut hvem som sendte beskjeden han la igjen på telefonsvareren til sin 11 år gamle datter til nettstedet Tmz.com i forrige uke.— Saksøkte (ekskona Kim Basinger) er den eneste som har kontroll over voicemail-beskjeden som ble sendt til Harvey Levin og Tmz.com. Jeg vet ikke hvordan herr Levin mottok informasjon om saksgangen som foregikk bak lukkede dører, men den måtte komme fra noen som hadde noe med saken å gjøre, og det var ikke meg, sier Baldwins advokat Vicki Greene.

Nettstedet nekter å oppgi hvor det fikk opptaket fra, der Baldwin hudfletter datteren Ireland og kaller Basinger «en tankeløs kvise i rumpa».

Baldwins besøksrett ble midlertidig inndratt av en domstol i California tidligere denne uka etter at en dommer hadde hørt innspillingen.

Samtidig har Baldwin lagt ut en unnskyldning på internett der han forklarer at hans utbrudd var et resultat av at han «ble drevet over kanten» i den bitre striden med Basinger om foreldreretten.

— Selv om jeg har blitt rådet av en rekke mennesker til ikke å bekymre meg for mye, siden alle foreldre mister tålmodigheten med sine barn, er jeg mest lei meg for at dette ble sluppet ut til media med tanke på hva det kan gjøre med et barn. (©NTB)