Aktor i saken, politiadvokat Cecilie Gulnes, fikk i Oslo tingrett medhold i sitt krav om fire ukers varetekt. Hun ba om fire uker med brev— og besøksforbud, samt forbud mot å lese aviser og høre nyheter via radio og TV. Hun fikk også medhold i sitt krav om to uker i full isolasjon for 30-åringen.Den siktede er innlagt på Dikemark psykiatriske sykehus til observasjon og møtte ikke i fengslingsmøtet.

Før fengslingsmøtet sa 30-åringens forsvarer Truls Dramer at den siktede kunne akseptere varetektsfengsling dersom retten fant at det er skjellig grunn til å mistenke ham for å ha begått drapene.

— Siktede vil etter omstendighetene kunne akseptere varetektsfengsling, men det betyr ikke at han mener han har begått drapene, eller at han har noen erindring av det, sa Dramer NTB. Dramer sa også at det under rettsmøtet ville bli begjært oppnevnt psykiatrisk sakkyndige.

I tillegg til Truls Dramer representerer også advokat Abid Q. Raja den drapssiktede 30-åringen. De to advokatene besøkte siktede tirsdag på Dikemark psykiatriske sykehus. Under dette besøket husket siktede fortsatt ingenting fra søndag. (©NTB)