Ifølge Daily Mirror skal 29 år gamle Field ha likt partylivsstilen, mens Robbie Williams lever tilbaketrukket og fordeler tiden mellom studioet, den brennende UFO-interessen sin og et slag golf i ny og ne nær hjemmet sitt i Los Angeles. Eneste sprellet 34-åringen sies å gjøre, er å ta seg en drink eller flere i baren på kjendishotellet Chateau Marmont i West Hollywood. Paret skal fremdeles være gode venner, sier avisens kilde.

Deler av problemene i parforholdet skyldes at Robbie Williams er svært fokusert på å spille inn ny skive, som han håper skal gjøre det bedre enn «Rudebox» fra 2006 som fikk en svært skuffende mottagelse. Den nye platen slippes i 2009 og skal vende tilbake til hans klassiske «Angels»-lydbilde, ifølge avisen.

— Robbie er dødsens alvorlig når det kommer til musikk, det er hans hovedfokus, sier venner av Robbie, som også sier han er nedbrutt etter bruddet: - Han mente Ayda var hans sjelevenn, og den vakreste kvinne han hadde møtt, så han var svært oppsatt på å få det til å fungere. (©NTB)