Molde – Brann 3–2

MFK tok ledelsen etter en klassescoring av Magnus Eikrem etter få minutters spill. Forarbeidet var signert Erling Knudtzon. Brann slo tilbake, utnyttet slurv i Molde-forsvaret og Robert Taylor utlignet til 1–1 som var pauseresultatet.

Flotte Molde-scoringer

Kvarteret ut i andre omgang sviktet MFK-forsvaret igjen og Brann tok ledelsen ved Gilbert Komsoon. Da gikk MFK-laget i oppløsning defensivt en lang periode. Kun tilfeldigheter og tre skudd i tverrliggeren hindret det som kunne blitt et stygt tap for den regjerende seriemesteren i generalprøven.

Molde løftet seg mot slutten og snudde kampen med ytterligere to flotte scoringer. Ola Brynhildsen bommet første gang alene med keeper, men plasserte 2-2- vakkert nede ved stolpen på andre forsøk. Like før slutt var det Fredrik Aursnes som slo en klassepasning i bakrommet, der Kristoffer Haraldseid løp seg fri og satte inn seiersmålet.

Moldes lag

Moldes lag: Andreas Linde – Kristoffer Haraldseid, Martin Bjørnbak, Stian Gregersen, John Kitolano – Eirik Hestad, Martin Ellingsen, Magnus Eikrem – Eirik Ulland, Erling Knudtzon, Leke James.

Innbyttere: Alex Craninx, Mattias Moström, Tobias Christensen, Etzaz Hussain, Fredrik Aursnes, Henry Wingo, Tobias Svendsen, Ola Brynhildsen, Marcus Pedersen, Martin Roseth.