Davy Claude Angans scoring like før pause ble kampens eneste og gjorde at Molde kunne gå ut av europaligaen med hevet hode, til tross for at Ole Gunnar Solskjærs menn endte sist i gruppe E.

Målet kom etter en god periode for Molde, som var hvasse i overgangsspillet og skapte gode sjanser på bortebane. En Stuttgart-spiller sleivsparket ballen på Moldes banehalvdel, og Martin Linnes reagerte hurtig. En strålende pasning traff Angan som hadde timet løpet sitt perfekt. Alene med keeper fikk han to muligheter og banket returen i nettet.

Stuttgart hadde også en gigantsjanse ved Vedad Ibisevic før pause, men det var etter hvilen at tyskerne virkelig giret opp et hakk. De siste 45 minuttene handlet det meste om hjemmelaget, og Molde fikk nok med å forsvare seg.

Takket være en god målvakt i Espen Bugge Pettersen og Vegard Forren, som nok en gang ryddet unna i midtforsvaret, klarte Solskjærs menn å holde nullen. Ibisevic bidro også på negativ måte for Stuttgart ved å bomme nærmest for blankt mål to ganger i sluttminuttene.

I motsatt ende av banen kunne Molde ha avgjort kampen mot slutten da innbytterne Etzaz Hussain og Daniel Chima Chukwu kom til halvsjanser, men vertene fikk ryddet unna. (©NTB)