Bullock må levere Razzien tilbake

Det har vært en begivenhetsrik periode for Sandra Bullock, som nå kan toppe den turbulente tiden med en tilbakelevering av den lite flatterende Razzie-prisen.

Arrangørene for Razzie-utdelingen kårer årlig årets verste filmer og skuespillere rett i forkant av Oscar-festivitasen. Og Sandra Bullock kunne i år innkassere det lite attraktive trofeet for innsatsen i filmen «All About Steve».Neste dag kunne hun hente hjem en Oscar-statuett for rollen i «The Blind Side». Og få dager etter prisdrysset ventet en ny begivenhet: Da ble det kjent at ektemannen Jesse James hadde hatt en elleve måneder lang affære med en tatoveringsmodell. Siden har Bullock holdt lav profil.

Nå skriver Entertainment Weekly at skuespilleren altså må levere tilbake Razzien sin – og årsaken skal ikke være at arrangørene ikke mener den er fortjent. Det var bare en stor overraskelse for dem at Bullock selv møtte opp for å motta prisen. Dermed ble det til at de leverte henne den originale statuetten i stedet for en kopi. Og nå vil de ha den tilbake.

E! News skriver at Oscar-vinneren absolutt ikke har noen problemer med å sørge for at Razzie-gjengen får sitt savnede trofe hjem igjen.

– Vi er ikke blitt kontaktet, men jeg kontaktet dem selv i går for å sjekke om denne historien holder vann, sier talskvinnen Cheryl Maisel. Hun legger til: – Da fikk jeg vite at vi hadde fått med oss feil pris. Vi skal absolutt sørge for at de får Razzien tilbake om kort tid. (©NTB)

Les hele saken med abonnement

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.