14. mars går MGP-finalen av stabelen i Oslo Spektrum. 11 finalister er plukket ut, og to av dem er fra Sørlandet.

Kjetil Mørland fra Grimstad og Debrah Scarlet skal fremføre "A Monster Like Me" i Melodi Grand Prix.

— Catchy og fengende17 år gamle Raylee (Charlotte Kristiansen) fra Arendal skal fremføre «Louder». Låta er skrevet av Andreas Stone Johansson & Ricky Hanley. Kjetil Mørland fra Grimstad skal fremføre «A Monster Like Me» sammen med Debrah Scarlett. Låta har han skrevet selv.

Raylee er veldig fornøyd med samarbeidet med låtskriverne:

— «Louder» er catchy, fengende, og den gir meg mye glede, skriver hun i en sms til Fædrelandsvennen.På spørsmål om hva hun mener om vinnersjansene, svarer hun:

— «Louder» er en livlig låt med fart og energi, og en skal ikke se bort i fra at den kan komme et stykke. Men jeg velger å legge fokuset på å ha det gøy og nyte øyeblikket, mens jeg kan, så får vi se hva som skjer.

- Jeg får gjøre det jeg elsker alle mest

Raylee synes at det er stort å få delta i MGP:

— Jeg får vist meg til et bredere publikum, og får gjøre det jeg elsker aller mest, nemmelig å synge, danse og lage show. Det er rett og slett en ære og få være med!

Årets låter er plukket ut blant over 800 vurderte bidrag.— Det er et antall vi ikke har sett siden året etter at Aleksander Rybak vant den internasjonale finalen! Det å skulle velge ut låter som går rett til en finale gjør jo at vi har vurdert hvert bidrag ekstra nøye, sier Vivi Stenberg, musikkansvarlig i Melodi Grand Prix i en pressemelding.

Vinneren av MGP 2015 skal representere Norge i Eurovision Song Contest som arrangeres for 60. gang i år. Vertsby for ESC 2015 er Wien etter at østerrikske Conchita gikk av med seieren i fjor.Showet sendes direkte på NRK 1 og ledes av Silya Nymoen og Kåre Magnus Bergh.

Alle finalebidragene kan du høre her.