Ifølge den belgiske TV-stasjonen VRT kontaktet en taxisjåfør politiet straks han hørte om eksplosjonene på den internasjonale flyplassen i Zaventem utenfor Brussel. Kort tid i forveien fraktet han tre menn fra bydelen Schaerbeek til flyplassen. Sjåføren skal ha reagert på at mennene insisterte på å løfte koffertene sine selv og ikke ville ha hjelp til å håndtere bagasjen.

Det er angivelig taxisjåførens tips som tirsdag førte politiet til et hus hvor det ble funnet et IS-flagg og en bombe under en razzia tirsdag. Bomben inneholdt blant annet spiker, skriver påtalemyndigheten i Belgia i en pressemelding. Det ble også funnet kjemiske produkter i boligen.

Huset som ble gjennomsøkt, ligger i bydelen Schaerbeek nordøst i Brussel.

Politiet i den belgiske hovedstaden har etterlyst en antatt gjerningsmann etter tirsdagens terrorangrep. Han vises på et overvåkingsbilde sammen med to andre politiet tror er selvmordsbomberne bak de to eksplosjonene på flyplassen i Brussel.

Det er foreløpig uklart hvor mange som ble drept i terrorangrepene i Brussel, men flere medier opererer med et tall på over 30. Ifølge det belgiske nyhetsbyrået Belga ble minst 34 personer drept. (©NTB)