Yossi Benayoun var kampens store profil i 4-0-nedsablingen av nykommerne Burnley i går. Før pause scoret den israelske landslagsmannen ett mål, og var også involvert i Dirk Kuyts 2-0-scoring.

Etter pause scoret han to nye mål på gode pasninger fra Steven Gerrard og Andri Voronin.

— Yossi har vært på landslagsoppdrag i midtuken, og har reist mye. Men han ville spiller, og det er viktig for ham å vise sin kvalitet under hver eneste treningsøkt og hver eneste kamp. De siste sesongene har han vært viktig når han har kommet inn fra benken, men nå viser han hvor viktig han kan være med sin bevegelse og pasningskvalitet fra start , sier Benitez.

Les også:

Mascherano skadet

Liverpool-manageren avslører også at Javier Mascherano fortsatt ikke har kommet tilbake fra landslagsoppdrag med Argentina. Man trodde først at midtbanespilleren hadde kommet hjem for sent siden han ikke var med i troppen mot Burnley.

- Han har fortsatt ikke kommet tilake. Han fikk en skade, og det ble bestemt at han måtte ta noen tester. Vår lege har vært i kontrakt med det medisinske apparatet til Argentinga, og det ble bestemt at det var best at han tok testene der. Han kommer tilbake til uken, i god tid før mesterligakampen (mot Debrecen), sier Benitez.

Det skal ikke være snakk om noen alvorlig skade.

— Men han måtte gjennomføre noen tester med en gang, sier Liverpool-manageren.