LILLESTRØM — HØNEFOSS 1-2

Først sørget Riku Riski for forarbeidet til Mikkel Vendelbos utligning. Deretter satte han selv inn seiersmålet med sin niende fulltreffer for sesongen. Nå har han tro på at klubben skal unngå nedrykk.

— Vi spilte bra før pause selv om vi ikke skapte sjanser. Vi spiller mot nedrykk og måtte ha mål, og i dag klaffet det. Dette gir oss selvtillit til de tøffe kampene som kommer fremover. Vi vet det er en sjanse for nedrykk, men spiller vi som i dag tror jeg ikke vi går ned, sier matchvinner Riku Riski.

Fortjent seier

Også trener Leif Gunnar Smerud har tro på at Hønefoss har en mulighet til å sikre ny kontrakt i fotballens øverste divisjon.

— Det var ikke ufortjent at vi fikk tre poeng i dag. Vi spilte god fotball og hadde en god keeper. Nå blir det en spennende avslutning. I Tippeligaen kan alt skje, sier Hønefoss-trener Leif Gunnar Smerud.

Alt å vinne

Tidligere Vålerenga- og Aalesund-spiller Alexander Mathisen storspilte som høyreback. Også han tror det nå vi snu for Hønefoss.

— Det var veldig deilig med en seier, det er lenge siden. Vi har hatt mye motgang, men i dag spilte vi en god kamp og vant fortjent. Dette var viktig for spillegruppa vår. Nå har vi alt å vinne, og fortsetter vi som i dag har jeg tro på at vi klarer å holde plassen, sier Mathisen.

Hønefoss ligger nå nest sist på tabellen, to poeng bak Start og Tromsø, som begge har en kamp til gode.