Er du Everton-supporter har du kanskje ikke en altfor god dag torsdag.

På Anfield onsdag kveld ble nemlig Roberto Martinez' gutter rundtspilt etter alle kunstens regler. Til slutt sto det 4-0 i målprotokollen og 37-3 i antall avslutninger.

— Tror han satt på rad 8

Liverpool Echo følger begge lagene tett, og som de aller fleste lokalaviser setter de børskarakter fra 1 til 10 på spillerne. Det vanlige er at du må ha 30 minutter spilletid for å få karakter. Men Simon Mignolet, Liverpools keeper som spilte hele kampen, fikk ikke karakter i går.

Grunnen? Han hadde for lite å gjøre. I stedet for en karakter fikk han beskrivelsen N/A, og i tillegg sto det om belgierens prestasjoner:

— Ikke mye å gjøre i første omgang. Tror han satt på rad 8 blant "The Kop" i andre omgang, skriver avisen.

Divock Origi, før en stygg takling gjorde at han måtte forlate banen på båre. Foto: AP

Divock Origi, Mamadou Sakho, Daniel Sturridge og Philippe Coutinho sikret med hvert sitt mål seieren for hjemmelaget. Hos Liverpool Echo er midtstopper Sakho kåret til banens beste spiller med karakteren 9.— Strålende takling som hindret Lukaku, før han scoret på en kraftig heading rett før pause. Etter det kunne han spilt med en sigar i munnen, bortsett fra da han taklet McCarthy på overtid, skriver avisen om Sakhos kamp.

Origi til undersøkelser

James Milner, Alberto Moreno og Adam Lallana er andre som får gode tall på børsen hos avisen.

Petter Myhre i TV 2s Premier League-studio valgte Philippe Coutinho som sin bestemann fra kampen, og ga brasilianeren karakteren 9.

Den gode prestasjonen til Liverpool ble litt overskygget av Ramiro Funes Moris stygge takling på Divock Origi. Liverpools belgiske spiss ble båret av banen, men Liverpool-manager Jürgen Klopp avkreftet etter kampen at det dreide seg om et brudd. Spissen skal etter planen til nærmere undersøkelser torsdag ettermiddag.

Liverpool har etter seieren mot Everton seks poeng opp til Arsenal på fjerdeplassen. Arsenal møter West Bromwich hjemme på Emirates torsdag kveld.

Klopps gutter møter Newcastle til dyst lørdag ettermiddag.