Kidman fikk vise fram sitt sangtalent i filmen «Moulin Rouge!» og nå forteller Urban hvor mye moro de to har når de synger sammen hjemme.– Kommer vi til å gjøre noe sammen? Jeg tror ikke vi kan utelukke det. Jeg vet ikke. Vi gjør liksom hver våre ting når det gjelder det profesjonelle. Men jeg elsker å synge med henne hjemme. Det er ganske fint. Hun inspirerer meg i alt jeg gjør, sier han.

Kidman (42) er heller ikke det eneste familiemedlemmet han kan tenke seg å samarbeide med i fremtiden. Artisten kan fortelle at parets 16 måneder gamle datter, Sunday Rose, allerede viser tegn til å ha et musikalsk talent.

– Hun har kraftig røst. Det er ganske høyt, skal jeg si deg! I hvert fall synes jeg det. Jeg synes hun høres ganske musikalsk ut. Jeg setter henne foran pianoet og spiller, og vi dansker løs på tangentene sammen, sier han til det amerikanske magasinet OK!

Keith Urban (42) kunne tidligere i år fortelle at han og hans låtskriverpartner Rick Nowels har gledet Kidman med en sang til henne. Sangen «Thank You» inneholder blant annet tekstlinjen «I thank God for grace and mercy, and that you became my wife», og Urban kan fortelle følgende om sangen:

– Ricks musikk fikk meg til å skrive den og teksten ble ganske oppriktig. Den ble mye mer intim enn noe jeg kunne ha skrevet dersom jeg hadde satt meg ned for å gjøre nettopp det. Det var veldig instinktivt og rett fra hjertet. Vi spilte den fort inn og jeg tok den med hjem og spilte den for henne samme kveld. Jeg tror hun ble veldig rørt. (©NTB)