Brede Hangeland sliter med skade og har ikke spilt de fem siste kampene for Fulham. Foto: NTB scanpix

Landslagskapteinen måtte stå over privatlandskampene mot Danmark og Skottland tidligere denne måneden.Midtstopperen fra Stavanger har ikke vært på banen for Fulham siden han måtte gi seg til pause i 4-1-seieren borte mot Crystal Palace 21. oktober i år. Det betyr at de fire siste seriekampene har gått uten Fulham-kapteinen.

Det kan fort bli enda flere, skal vi tro manager Martin Jol.

Tapt alle uten Hangeland

— Det kan være snakk om en langtidsskade. I utgangspunktet sa jeg at han ville være ute i én uke, men nå har han vært ute i to, og sannsynligvis blir det nå tre uker, sier Jol til West London Sport.

Avisen skriver at Hangelands skade skal dreie seg om problemer med isjiasnerven, på baksiden av benet.

Fulham har tapt alle de fire seriekampene uten Hangeland på laget.

— Han er ikke hundre prosent klar, og vi kan ikke ta noen sjanser. Han sliter fortsatt med de samme problemene som han hadde da vi to ganger måtte ta ham av banene, sier Jol.

- Stoler på ham

Også i hjemmekampen mor Stoke 5. oktober ble Hangeland byttet ut med skade i pausen.

Fulham sliter voldsomt i Premier League og står etter gårsdagens hjemmetap mot Swansea med fattige ti poeng etter 12 kamper.

— Vi snakker med Brede og stoler på ham hundre prosent, men hvis han ikke stoler på sin egen kropp i forbindelse med nerveproblemene, kan jeg ikke bruke ham, sier Jol ifølge West London Sport.