Odd-Molde 2-1

Moldes Odd-kompleks lever i beste velgående etter lørdagens kamp i Skien. Daniel Berg Hestads presise hodestøt etter 41 minutter ga håp om seier, men scoringer fra Elba Rashani og Jone Samuelsen sørget for at Molde nå har spilt 14 kamper på denne banen uten å vinne.

Magne Hoseth erstattet en småskadet Daniel Berg Hestad i pausa, og fikk se et Molde-forsvar som som sov de første ti minutene av 2. omgang.

— Vi klarte ikke å blokkere innleggene deres fra kant, og da ble vi straffet. Odd er giftige inne i boksen, sier Hoseth til Rbnett.

NYTT TAP: Magne Hoseth har aldri vunnet i Skien. Foto: NTB scanpix

— Klar straffe33-åringen følte Molde fortjente å få med seg poeng fra Skien, men de blåhvite hadde ikke de nødvendige marginene på sin side. Et eksempel på dette er situasjonen som oppsto etter 64 minutter, da et skudd fra Hoseth traff hånden til Odd-stopper Fredrik Semb Berge, som sto godt innenfor 16-meteren.

— Etter det jeg har hørt, var ballen på vei mot krysset. Dessverre sto dommeren plassert slik at han ikke klarte å se hva som skjedde. Straffesparket var klart, for det er helt unaturlig å ha hånden i en slik stilling som han hadde, sier Hoseth - som likevel tar det hele med fatning:

— Vi hadde flere og større sjanser vi burde scoret på i dag. De marginene vi manglet i dag, får vi tilbake senere i sesongen.

MÅ vinne i Skien

Moldes midtbaneveteran kan se tilbake på en lang og suksessrik karriere, men tre poeng i Skien står fortsatt ikke på merittlista. Det er noe Hoseth irriterer seg grundig over.

— Jeg kan ikke legge opp før jeg har vunnet her. Det er den eneste banen i eliteserien jeg ikke har vunnet på. Bittert, sier Hoseth.

Molde-trener Tor Ole Skullerud var skuffet over at alle poengene ble igjen i Skien lørdag. Han berømmer innsatsen spillerne la ned.

— Vi hadde sjansene vi trengte til å vinne, men utnyttet dem ikke. Det irriterer meg at vi ikke kommer herfra med poeng. Prestasjonen var veldig bra i 75 minutter, og gutta jobbet det de kunne, sier han.

— Ble dere snytt for straffe?

— Jeg synes definitivt det så ut som straffe, men jeg fikk ikke dommeren med på det. Sånne ting skjer innimellom, sier han.

Neste utfordring for Molde er Stabæk på Nadderud.