Milan ble nylig enig med Liverpool om en ettårig utleieavtale for Balotelli. 25-åringen var ute i kulden hos Merseyside-laget, men har nå vendt tilbake til gamleklubben i Milano.

Skal bli voksen

Balotelli er klar på at han vil jobbe knallhardt for å nå sitt potensial på banen.

— Det føles som om jeg har satt den første delen av min karriere til side. Fram til nå har jeg spilt og levd som en gutt. Jeg har kastet bort for mange sjanser, men jeg har ikke glemt hvordan man spiller fotball, sier han til den britiske statskanalen BBC.

25-åringen ser blant annet til sin avdøde far når han tenker på resten av karrieren.

— Jeg håper å kunne komme inn på landslaget igjen før neste års EM. Ett av min fars ønsker før han døde var at jeg skulle spille for Italia igjen. Jeg skylder ham det, sier spissen.

Tar ansvar

Balotelli scoret kun fire mål på 28 kamper i sin tid i Liverpool. Spissen mener spillesystemet til Liverpool-manager Brendan Rodgers var ugunstig for ham.

— Jeg tar min del av ansvaret, men systemet hans passet ikke mine styrker, sier Balotelli.

Milan har ifølge Gazzetta dello Sport fått en «bråkebøtte-klausul» inn i kontrakten hans. Balotelli har vært innblandet i flere uheldige episoder utenfor banen tidligere. Blant annet skal han i 2011 ha skutt opp fyrverkeri fra sitt eget bad. Han spilte da for Manchester City.

Fra nå av har han angivelig ikke lov til å besøke nattklubber eller ha «ekstravagante frisyrer». Han må også slutte å røyke mens han er Milan-spiller.

Balotelli kan være på banen i Milano-lagets kamp mot Empoli søndag. (©NTB)