SAINT-ÉTIENNE — PARIS SAINT-GERMAIN 0-2

• Se video lenger ned i artikkelen!

Bare 13 minutter ut i gårsdagens Ligue 1-kamp mellom Saint-Étienne og Paris Saint-Germain kom Alexander Søderlund i fokus.

Nordmannen, som nylig ble kjøpt fra Rosenborg, var sent ute i en duell og stemplet Thiago Motta på PSG-stjernens høyre fot. 33-åringen fikk tydelig vondt og ble liggende på gresset og vri seg i smerte.

Alexander Søderlund spilte hele kampen, men gikk målløs av banen da Saint-Étienne tapte 0-2 mot Paris Saint-Germain søndag kveld. Foto: Reuters

Dommeren var kjapt ute og ga Søderlund gult kort. Det likte lagkompisene hans i Saint-Étienne dårlig, noe som utløste meget opphetede diskusjoner mellom PSG— og Saint-Étienne-spillerne.

Se situasjonen her (med tillatelse fra Viasat):

På dette tidspunktet var stillingen 0-0, men PSGs svenske supersjerne, Zlatan Ibrahimovic, sørget for at Søderlund & Co. gikk av gressbanen som det tapende laget.

Avgjørelsen falt etter 62 minutter, og som så mange ganger før var det Ibrahimovic som ble tungen på vektskålen.

Svensken løp seg fri fra oppasseren, og hadde ingen problemer med å styre Serge Auriers presise innlegg i nettmaskene.

Mot slutten fikk bortelaget flere sjanser på kontringer, men først på overtid punkterte de med mål nummer to.