Martin Ødegaard spilte en god kamp i 90 minutter der han blant annet skaffet straffe for Real Madrid Castillas i 3-0-seieren hjemme over Gernika.

Nordmannen ble spilt igjennom og lurte en forsvarer før han ble felt like før pause. Mariano var sikker fra straffemerket.

I annen omgang slo 17-åringen en nydelig gjennombruddspasning til en lagkamerat som ble felt av keeper, og dommeren ga Castilla en ny straffe. Igjen var Mariano sikker etter 69 minutter.

Ti minutter senere fullbyrdet spanjolen sitt hattrick. Spissen ble spilt igjennom fra venstresiden og satte ballen i nettet til 3-0. Real Madrid Castilla tok med seieren over ledelsen i Segunda Division B avdeling 2 på målforskjell foran Barakaldo.