KOMEDIE

Regi: Doug Ellin

Manus: Doug Ellin, Rob Weiss

Skuespillere: Kevin Conolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara, Jeremy Piven

USA 2015

Aldersgrense: 11 år

Egnethet: Ungdom/voksen

Tv-serien ”Entourage” som gikk sin seiersgang på skjermen fra 2004 til 2011, er løselig basert på skuespiller og produsent Mark Wahlbergs liv da han først kom til Hollywood. (Minus de mest voldelige og kriminelle handlingene til Wahlberg og hans venner.)

Resultatet ble karakterene Vincent Chase (Adrian Grenier) og hans barndomsvenner fra Queens, Eric (Kevin Conolly), Turtle (Jerry Ferrara) og Johnny (Kevin Dillon). Serien vant både kritikernes og seernes gunst, og vant flere priser. Fire år senere er derfor en spillefilm svært etterlengtet og den vil nok glede de aller største fansene, men for resten av oss har regissør og manusforfatter Doug Ellin dessverre ikke klart å overføre magien fra tv-skjermen til det store lerretet.

Filmen, som er en komedie, er ikke ha-ha-morsom. Den har noen underholdende og lattermilde øyeblikkinnimellom, men stort sett er den ganske kjedelig og uengasjerende. Skuespillerne prøver litt for hardt og fremstår stive og kunstige, og det som en gang var en troverdig beretning om hvordan livet på innsiden av Hollywood kan være, er nå bare blitt en beretning om å skaffe seg enda mer penger og ligge med enda flere damer. Filmen mangler mål og mening, og er fylt opp med tilfeldige kjendiser i stedet for handling.