Sondre Justad slo gjennom med hitlåten «Nu har du mæ» i fjor . Etter det har det blitt tre nye hits når vi snakker om radiospilling. Her er debutalbumet, som er stappet til randen av fengende låter. Det er vanskelig å finne en norsk artist som gjør noe lignende som denne artisten fra Lofoten. Vi må til Sverige og til en mann som Håkan Hellström slik han hørtes ut for 15 år siden for å finne noe sammenlignbart; nemlig en artist så full av energi og følelser, og med en så sterk formidlingslyst at det ikke nytter å stå i mot.

Sondre Justad ber om og håper på den store forelskelsen. Han finner gnisten tilbake fra et tidligere forhold. Eller så står alt i ro, og han ønsker så inderlig at det skal rive i hjertet, at det skal koke og boble. Det er akkurat slik det høres ut på dette litt for korte albumet; at det koker og bobler i hjertet, og i nerver og i sinn. Enkelt og direkte.

Den prangende produksjonen og det litt oppblåste lydbildet , og hans enkle språk, treffer rett i hjertet. Det river godt. Han synger så godt som en popstjerne skal. Og han har identiteten i vokalen som skal til for å hekte lytteren fast så det holder.