Lørdag sparkes årets serie A-sesong i gang med regjerende mester Juventus som den fremste gullfavoritten. I gruppen av utfordrere peker mange på at Roma og Napoli kan få selskap av Milan.

Serbiske Sinisa Mihajlovic ble i sommer Milans fjerde trener på litt over 18 måneder da han erstattet tidligere toppspiss Filippo Inzaghi i sjefsstolen. Ansettelsen av Mihajlovic, som ledet Sampdoria med suksess i fjor, markerte en klar retningsforandring på trenersiden i den italienske storklubben.

Klubbens to foregående trenere, Inzaghi og Clarence Seedorf, var tidligere klubblegender, men sto begge helt uten trenererfaring på toppnivå. Mihajlovic har plenty med rutine etter å ha ledet både Catania, Fiorentina, Sampdoria og det serbiske landslaget.

— Milan har alltid vært et fryktet lag, og jeg vil tilbake til den tiden. Jeg vil at laget mitt skal framkalle frykt hos andre lag, sa Mihajlovic da han ble presentert som ny trener.

— Vi skal være, akkurat som klubbens motto, et lag med djevler. Røde som ild og svarte som frykten vi påfører våre motstandere, tilføyde han. (©NTB)