Arsenal jakter sitt første Premier League-trofe siden 2003/04, men fikk en tøff start på sesongen da de tapte 0-2 hjemme mot West Ham i første runde.

«Gunners» så farligst ut innledningsvis mot Crystal Palace søndag, og bortelaget hadde flere gode sjanser i åpningsminuttene. Olivier Giroud scoret på lekkert vis Arsenals første mål for sesongen 16 minutter inn i oppgjøret. Mesut Özil la inn fra venstre, og på hel volley hamret Giroud inn ledermålet i det lengste hjørnet.

Etter scoringen fortsatte Arsenal presset, og blant annet Alexis Sánchez kom til flere gode avslutninger. Likevel var det hjemmelaget som scoret kampens neste mål. James McArthur la tilbake til høyreback Joe Ward, som hamret til fra cirka 20 meter. Skuddet går lavt og i det lengste hjørnet bak keeper Petr Cech.

Hjemmelaget våknet etter scoringen, og begge lag kom til flere muligheter før de gikk til pause på 1-1. Etter hvilen fortsatte kampen med høy intensitet, og ti minutter inn i omgangen tok Arsenal igjen ledelsen. (©NTB)