Mange i den siste gruppa på 410 døde er etter alt å dømme ulovlige innvandrere fra Burma som ingen pårørende har gjort krav på. 300 av dem ble begravet tidligere i høst, og de siste 60 får sin begravelse fredag.Før begravelsen var det buddhistiske, muslimske og kristne religiøse seremonier, sa politioberst Khemmarin Hassiri, sjef for identifiseringsenheten for tsunamiofrene.

De 50 døde ble begravet i enkle stålkister, og hver grav er merket med en sementtavle. Alle detaljer om hver enkelt av dem, inkludert DNA-prøver, finnes i arkivene. Dersom noen skulle dukke opp for å gjøre krav på en av de døde, kan graven åpnes slik at de kan ta med seg kisten hjem.

Likene av 103 ofre som er identifisert, men som ingen har gjort krav på, blir inntil videre liggende på kjølelager. Det dreier seg om 72 burmesere, 28 thailendere, en filippiner, en tyrker og en nepaleser.

Rundt 5.400 mennesker omkom i Thailand da tsunamien rammet tolv land i Sør— og Sørøst-Asia i julen for to år siden, med til sammen 220.000 døde som resultat. Halvparten av de omkomne i Thailand var utenlandske ferierende, blant dem 84 nordmenn. (©NTB)