– Jesse James håper på forsoning

Jesse James skal være håpefull når det gjelder tilgivelse, etter at det ble kjent at han har vært utro mot Hollywood-yndlingen Sandra Bullock.

Familiekrisen slo ned for full styrke i Sandra Bullock og Jesse James sitt hjem, etter at en ung modell sto fram og fortalte om en elleve måneder lang affære med James. Ifølge en venn prøver nå James å håndtere at Sandra Bullock har flyttet ut – mens han forsøker å leve så normalt som mulig med sine tre barn. Han skal ikke ha gitt opp håpet om å få Bullock tilbake.– Han bruker alle fristunder sammen med barna sine, sier en venn til magasinet People. Kilden legger til: – Han bringer dem til skolen og de gjør alle de tingene ungene liker, så dette har ikke forstyrret livene deres fullstendig.

Stemoren, Sandra Bullock, har som kjent flyttet ut.

– Han ville virkelig elsket det dersom alt dette bare kunne forsvinne slik at alt kunne bli fikset – og som før, fortsetter den angivelige vennen. Og føyer til:

– Det eneste som er veldig viktig for ham er å sette familien først. Han gjør hva som helst.

Om Bullock sier James-vennen: – Du snakker om den vakreste, mest talentfulle kvinne i hele verden, hun er et fantastisk menneske og det er klart at både Jesse og ungene føler et stort tap. (©NTB)

Les hele saken med abonnement

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.