Det dreier seg om store mengder metamfetamin og kokain. Dop og kontanter ble ifølge rettspapirene sendt rutinemessig fra kyst til kyst.Cameron Douglas, som i telefonsamtaler refererte til narkotikaen som «deig» og «badesalt», ble arrestert i juli i fjor på et fasjonabelt New York-hotell etter at tre metamfetaminbrukere og – selgere tystet på ham.

Kjendissønnen oppgis å være skuespiller, men har bare medvirket i totalt fem filmer – inklusive da han spilte mot faren Michael og bestefaren Kirk i 2003-filmen «It Runs In The Family», ifølge IMDb.com.

Han ble første gang bedt om å selge narkotika i 2006. Etter det begynte han som dopselger «på fast basis», sa han ifølge AP i retten på Manhattan i New York onsdag.

Straffeutmåling i saken mot Cameron Douglas skjer 27. april. Han er også dømt for besittelse av heroin, etter at kjæresten ble tatt på fersken da hun smuglet inn heroin til ham i en elektrisk tannbørste.

– Jeg synes han taklet det greit etter omstendighetene, sa Camerons advokat Nicholas DeFais etter at hans klient hadde erklært seg skyldig etter tiltalen. (©NTB)