Spissen John Carew (32) forlater den nyopprykkede Premier League-klubben West Ham. Nordmannen startet bare syv kamper for London-laget denne sesongen, og kontrakten hans går ut i disse dager.

Det har aldri vært aktuelt å forlenge avtalen. Derfor har partene aldri satt seg ned rundt forhandlingsbordet.

— Nei, det stemmer. Han vil ikke være der uansett. Han har ikke trivdes der. Det er så enkelt som det, sier agent Per A. Flod til Aftenposten.no.

— Vi har ikke hatt noen samtaler med dem. Vi hadde en kontrakt som går ut nå, og har ikke tatt initiativ til å forlenge den. Hvis klubben sier at de ikke vil forlenge med Carew, må de gjerne si det, men vi har ikke hatt noe ønske om det heller, understreker Flod.

- Feilvalg

Carew skrev under for West Ham i fjor sommer.

— John og jeg er av den oppfatning at West Ham var et feilvalg. Vi hadde helt konkrete tilbud fra fire klubber, og John valgte feil den gangen. Det er ikke noen heldig situasjon, påpeker Flod.

Klubben rykket opp til Premier League forrige uke etter seier i playoff-finalen mot Blackpool. Carew er for tiden på ferie i utlandet. Duoen Carew/Flod jobber med andre alternativer enn eliteserien.

— Han ønsker seg noe annet, men det er klart vi holder alle muligheter åpne. Jeg driver ikke med spekulasjoner, sier Flod.

Carew, som nå har mistet plassen på landslaget, har tidligere tidligere spilt for Lørenskog, Vålerenga, RBK, Valencia, Roma, Besiktas, Lyon, Aston Villa og Stoke.