Restauranten som bærer navnet Under er tegnet av Snøhetta og blir verdens største undervannsrestaurant. Lokalene vil bare romme 40 gjester, men likevel har reservasjonene strømmet inn.

I februar fjor hadde hele 1.200 gjester bestilt bord på undervannsrestauranten. Da var det 14 måneder til åpning, skriver Dagens Næringsliv.

I tillegg besøkte 30 utenlandske journalister fra ni land restauranten mandag under en pressetur arrangert av Innovasjon Norge, skriver Fædrelandsvennen.

Det er brødrene Stig og Gaute Ubostad fra Lyngdal som er initiativtakerne til restauranten. De har fått med seg den danske kokken Nicolai Ellitsgaard Pedersen som kjøkkensjef. Det skal serves nordisk mat til utsikten av det ruskete farvannet ved Norges sørligste punkt. Tasting-menyen består av 18–20 retter.

Ubostad-brødene har tidligere uttalt at besøkende må regne med å svi av minst 2.000 kroner i restauranten. Alle som bestiller bord må samtidig betale et reservasjonsgebyr på 1.000 kroner.