0-1-tapet som sendte Rosenborg ut av Mesterligaen på bortemål, satt langt utenpå treningstøyet til flere av spillerne under torsdagens restitusjonsøkt.

— Det er fortsatt bittert. Noen ganger taper man viktige kamper. Nå kan vi være bitre i dag, så får vi fokusere på Start i morgen, sier høyreback Mikael Lustig.

Han fikk sammen med Rosenborgs forsvarsrekke kjørt seg kraftig i første omgang. Jesper Grønkjær var svært frisk på København-kanten og skapte stadig uro for Lustig og RBK.

Selv følte Lustig han hadde bra kontroll på Grønkjær, som kanskje var banens beste spiller i Parken.

- Du møter gode spillere i Europa-kamper. Det var én gang han kom forbi meg, og jeg syntes jeg hadde god kontroll, sier Lustig.

Var febersyk

Den landslagsaktuelle svensken lå med over 39 i feber senest mandag, og innrømmer at han manglet litt energi i den avgjørende returkampen.

— Ja, jeg hadde ikke trent på 4-5 dager, så det ble tøft å ta de vante løpene, sier høyrebacken.

Selv om Rosenborg røk ut på minst mulig margin, finner Lustig trøst i Europaligaen.

- Absolutt. Det ville vært surt om vi ikke fikk spille i Europa. Det er i slike kamper man utvikler seg som spiller, sier Lustig.

Drømmer om Juventus

I dag spilles de siste kvalifiseringskampene til Europaligaen, og det er mange lag som ligger godt an til å ta seg videre som klinger fint på Rosenborg-brakka.

Men Lustig har bare ett drømmeønske.

- Juventus! Det er favorittlaget mitt.