Paul Scholes of Manchester United celebrates scoring his goal--------------------Matt West / BPIUEFA Champions LeagueBesiktas v Manchester United15 September 2009Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Foto: Matt West

Da Manchester United-manager Sir Alex Ferguson etter 64 minutter hev innpå både Dimitar Berbatov og Michael Owen, var . Wayne Rooney en av dem som måtte ut. Det likte han dårlig. På vei av banen kranglet han med tilskuerne, og da han satt seg på banken, kastet han fotballskolen i bakken i sinne. Ferguson forsvarer dette.

— Han liker aldri å bli byttet ut. Han har så mye energi at han vil spille hele tiden, sa Ferguson til BBC.

United-manageren mener at Rooney-byttet var planen hele tiden.

- Han hadde spilt alene på topp i en time, derfor var det hele tiden meningen at han skulle byttes ut, sa han.

Jevnt og tett

Manchester United måtte finne seg i å være storfavoritter i Istanbul, trass i et særdeles entusiastisk hjemmepublikum.

Første omgang bar ikke preg av stor fotballunderholdning. Det var tett og jevnt, og det var tydelig at begge lag ville være tålmodige.

Nærmest for United kom Michael Carrick med et langskudd som keeper hadde god kontroll på.

For vertene var det Serdar Özkan som yppet seg mest, med et skuddforsøk like over etter 26 minutter.

Se også:

United fortsatte med sitt kontrollerte spill etter pause.

Antonio Valencia hadde et godt skuddforsøk etter 70 minutter, men ballen endte like utenfor.

Men etter 77 minutter skulle United-målet komme. Nani tok en overstegsfinte inne i feltet og fyrte av. Keeper reddet, men returen ble headet enkelt i nettet av veteranen Paul Scholes.

Besiktas var ikke ufarlige, men United kontrollerte inn 1-0. Gjestene gjorde jobben, uten å imponere veldig spillemessig. Men en bedre start kunne ikke Sir Alex Ferguson og co ha håpet på.