KING BAUDOIN STADIUM: Norge møter Belgia borte til den tredje treningskampen på en uke.

De første to kampene har endt med 0-3 i Portugal og 3-2 over Island hjemme på Ullevaal. Belgierne er den tredje EM-klare motstanderen Per-Mathias Høgmos menn møter.

Han fortsetter i 4-3-3/4-5-1-formasjonen som ga suksess offensivt mot islendingene. Til kampen gjør Høgmo én endring.

Pål André Helland er ute med skade. Inn på laget kommer Veton Berisha, som dermed starter sin andre landskamp på en uke.

Han spilte også i Porto sist søndag. Da ble han grundig lurt på hjemmelagets åpningsmål, men var svært nær å score i debuten da han headet i tverrliggeren i annen omgang.

Lagoppstillingen betyr at Jonas Svensson starter i sin andre landskamp på rad på høyrebacken. Han kom meget godt fra det mot Island. Denne gangen har han ikke lagkamerat Helland foran seg, men det er trøndersk på høyreindreløperplass i Markus Henriksen og i den dype midtbaneposisjonen i Ole Selnæs.

Norges lag i 4-3-3: Ørjan Håskjold Nyland – Jonas Svensson, Even Hovland, Vegard Forren, Haitam Aleesami – Markus Henriksen, Ole Selnæs, Stefan Johansen – Veton Berisha, Joshua King, Adama Diomande

Har du fått med deg denne saken om Belgia og hva fotball faktisk betyr forfolket?

Belgia spiller inn EM-laget

Kampen mot Norge brukes av Belgia til å drille førsteelleveren til europamesterskapet.

Belgias lag i 4-2-3-1: Thibaut Courtois (Chelsea) — Jason Denayer (Galatasaray), Jan Vertonghen (Tottenham), Toby Alderweireld (Tottenham), Jordan Lukaku (Oostende) - Radja Nainggolan (Roma), Axel Witsel (Zenit) - Eden Hazard (Chelsea), Kevin de Bruyne (Manchester City), Dries Mertens (Napoli) - Romelu Lukaku (Everton).

Hjemmelaget forventer et norsk lag som ligger lavt og ikke etterlater seg store rom. Sist kamp skuffet de supporterne i hjemlandet med å bar eklare 1-1 mot laget Norge slo 2-0 tidligere i år.

— Jeg tror vi vil se noe lignende som det vi møtte mot Finland. Jeg tror ikke de vil komme hit og forsøke å spille oss ut. De vil spille mer fysisk, sier Witsel ifølge Marca.

— Det er enklere for oss å spille mot de store lagene, som for eksempel Tyskland eller Spania, fordi de ønsker å spille fotball, og da legger de igjen rom bakover. Det er enklere enn å møte et lag som ligger med alle bak ballen og prøver å kontre inn ett mål, sier han.