Vekter knivstukket i Bergen

En vekter i 30-årene ble knivstukket i Bergen sentrum like over midnatt natt til onsdag. Han slapp fra hendelsen med lettere skader. En mann i 20-årene er pågrepet og siktet i saken.

Vekteren skal ha prøvd å skille to personer som sloss da han ble knivstukket. Det er uklart om vekteren var på jobb da hendelsen inntraff.

Mann siktet for personran

En mann er siktet etter at to maskerte menn ranet en 16 år gammel gutt i Sandvika i Akershus tirsdag kveld. Politiet utelukker ikke at det vil komme flere pågripelser i saken.

16-åringen ble truet med kniv og sparket slik at han havnet i bakken. Han ble blant annet fraranet det som omtales som en ganske dyr jakke.

USAs statsgjeld øker

Den amerikanske statsgjelda har nådd 22 billioner dollar for første gang, opp 2 billioner under president Donald Trump. Statsgjelda er summen av de årlige budsjettunderskuddene.

Trump-administrasjonens skatteletter på 1,5 billioner dollar, samt økt statlig forbruk innen forsvar, har bidratt til økningen.

Australia gjenåpner øy-asylmottak

Australia gjenåpner det omstridte asylmottaket på Christmasøya, som ligger i Indiahavet, etter at det ble stengt i fjor etter ti års drift. Beslutningen om å gjenåpne mottaket ble gjort for noen måneder siden.

– Målet er å håndtere ankomsten av flere migranter, sier statsminister Scott Morrison.

To Zuccarello-assist i tap

Mats Zuccarello leverte igjen to assist da New York Rangers møtte Winnipeg Jets på bortebane tirsdag i NHL. Kampen endte med 3-4-tap for Rangers.

Zuccarello leverte begge assistene til Mika Zibanejad, som begge ganger scoret i kampen mot canadierne. Også i forrige kamp, som var mot Toronto Maple Leafs søndag, leverte nordmannen to målgivende pasninger.