Det betyr at det ikke settes rett fredag. Forsvarer Mette Yvonne Larsen begjæret saken utsatt og varslet at hun ville begjære nye etterforskningsskritt i saken. Dommeren besluttet så at saken skulle utsettes.

– Det er del uklarheter som må avklares, og av den grunn støtter jeg forsvarerens begjæring. Vi må finne ut hva dette er for noe, sier aktor Camilla Ek Sørensen til NTB.

En av de store konflikttemaene i saken er de relativt diffuse skadene som ble påvist på den 23 år gamle modellen etter at hun ble lagt inn på sykehus natt til 8. november 2014. Politiet rykket ut til sprinterens leilighet og fant kvinnen i sokkelesten på utsiden.

En legeundersøkelse avdekket flere blåmerker men også bloduttredelser rundt hele halsen. Det er disse merkene forsvareren frykter kan komme fra en uvanlig skjønnhetsbehandling modellen skal ha gjennomført på en klinikk i Oslo i løpet av høsten.

– Det kommer fram så mange uklarheter om disse røde prikkene. Vi mener hun har gjennomført en hudbehandling som kan ha gitt henne røde prikker. Vi ville finne ut av når det hadde skjedd. Så viser det seg at hennes mor har kontaktet denne klinikken og bedt dem si at hun ikke har vært på denne behandlingen, sier Larsen til NTB.

Saken startet mandag. Det var opprinnelig satt av fire dager til saken, men på grunn av forsinkelser skulle den fortsette fredag.

Ndure vil fokusere på løpingen

– Det har vært en lang uke, sier Jaysuma Saidy Ndure etter at saken hvor han er tiltalt for vold mot ekskjæresten overraskende ble utsatt torsdag ettermiddag.

– Saken har vært veldig belastende. Jeg klarte ikke å løpe i hele fjor, og har vært sliten og syk. Men nå har jeg begynt å komme tilbake og har trent bra i år. Jeg har begynt å løpe bra igjen, så vi får se hva som skjer etter rettssaken, sier Ndure til NTB etter at retten er hevet.

Han tror ikke utsettelsen av saken vil føre til noen ytterligere belastning for hans del.

– Det kommer til å ta mer tid, men jeg vil bare bli ferdig med det så jeg kan fokusere på friidretten, trene og løpe, sier sprinteren. (©NTB)

Ny episode av Aftenpodden Sport. Høydehus, barneidrett, «sværingen fra Rælingen» og en trener i trøbbel er tema: