FOTBALLDØNNESTAD— Jeg tror vi har veldig gode sjanser til å klare oss. Hvorfor skulle vi ikke vinne fire av de siste sju kampene? Jeg tror vi kan vinne alle, og jeg tror jeg kan gjøre noen grep som kan løfte spillergruppen, sa Wiggen da Fædrelandsvennen snakket med ham på vei til bilen, etter at han hadde ledet sin første trening som hovedtrener.Som han gjorde da Tom Nordlie fikk sparken i fjor, tar Wiggen midlertidig over etter at det i går formiddag ble klart at Stig Inge Bjørnebye er ferdig i Start.Og den 45 år gamle trønderen legger ikke skjul på at det vil skje en del endringer fremover.- Jeg skal ikke lage noen revolusjon, og Stig Inge og jeg var enige om at justeringer nå må til da vi snakket sammen natt til onsdag. Hver stein skal snus og det vil jo være idioti å kjøre samme løp videre når vi ikke har vunnet en kamp siden 11. juni, sier Wiggen. DIAMANTFORMASJON.

Først og fremst ser han for seg formasjonsendring som et virkemiddel.- Jeg er i utgangspunktet en 4-3-3-mann, men vi så mot Vålerenga at det fungerte da vi la om til 4-4-2 med diamant på midten. Og når Kristofer Hæstad er skadet, kan det hende spillermateriellet vårt tilsier noe annet enn det vante. Det kan også hende noen spillere vil få nye posisjoner, men det må vi se på etter at jeg har hatt samtaler med hver enkelt, hvilket er det første jeg nå skal i gang med.Wiggen vil dessuten forenkle spillestilen.- Det er ikke nødvendigvis det at vi har spilt vanskelig, men jeg skal i hvert fall sørge for å være sinnssykt tydelig fremover. Vi må bli mer gjennombruddshissige, sier han. SPILLERBYTTER.

Wiggen røper dessuten at han vil gi ekstra ansvar til klubbens mest erfarne spillere. Alt tyder på at Bård Borgersen vil få en mer sentral rolle i laget fremover, og Steinar Pedersen tas også etter alt å dømme inn i varmen igjen nå.- Steinar skal fighte om plassen på laget på lik linje med alle andre. Det eneste som gjelder er at Start skal overleve, og da gjør jeg det som er best for klubben.PS! Hvor lenge Bård Wiggen forblir Starts hovedtrener er ennå svært uklart. I går jobbet Start-ledelsen intenst med trenerkabalen, og det letes både internt og eksternt etter mer permanente kandidater.Tekst: Arild Sandvikarild.sandvik@fvn.no - 38 11 32 20