Det var med deltakere fra hele Skandinavia. Scandinavian Open er kjent for å være en av de tøffeste kickboksingkonkurransene i Norge med svært høyt nivå på utøverne.

Thor Martin Heggelund Voldheim på toppen av pallen. Foto: Foto: Mette Hegglund

Kristiansand Kampsport stilte med fire utøvere. Thor Martin Heggelund Voldheim stilte i Kick boksing jr 74 kg klassen og vant sin lettkontakt-klasse. Han ble også kåret til beste fighter på stevnet, og med så mange utøvere som konkurrerer på høyt internasjonal nivå er dette en fantastisk bragd.

Ben Daniel Domingos stilte i både pointfight og lettkontakt jr -78 kg klassen, og vant henholdsvis sølv og bronse. Sofia Gresslien stilte i pointfighting og lettkontakt Dame-55 kg klassen og vant sølv i begge. Katrine Torvik var med i senior lettkontakt -55kg klassen og vant bronse.

Thor Martin har vært veldig målbevisst og satte seg tidlig som mål å bli en av Norges beste utøvererne i sin klasse. Dette er noe som gjenspeiler seg i måten han trener på. Mange setter seg mål, men de færreste er villige til å gjøre det som skal til for å realisere målene sine. Jeg er utrolig stolt over det laget trener Helene har klart å få frem. Å konkurrere krever beinhard jobbing, mye trening både fysisk og teknisk og mange ganger flere økter til dagen. Hele konkurranseteamet har et fantastisk samhold og er veldig flinke til å bygge hverandre opp.

Mette Heggelund (mor) og Mariann Mosfjell Thomassen (tante) som var med som coacher, har begge lang fartstid og erfaring innen konkurranse på høyt nivå, dog i karate back in the day. Så å kunne dra på den erfaringen disse to tøffe damene har, er uvurderlig for laget. Jeg er overbevist om at dette var det lille ekstra som skulle til for å få Thor Martin helt til topps denne gangen.

Det er ikke så mange som velger å konkurrere, men de som gjør det går inn med hud og hår. Vi er utrolig stolte av konkurranseutøverne våre, og dette var en kjempemotivasjon for gjengen som satser mot NM.