Det er ovenfor Se og Hør at Kathrine Sørland bekrefter nyheten at hun og ektemannen Andreas Holck skal bli foreldre for første gang til høsten.

Sørland er nå litt over tre måneder på vei.

– Vi har jo snakket om å få barn, men du kan godt si at det skjedde litt tidligere enn vi hadde planlagt, sier hun til Se og Hør.

Ennå i sjokk Programleder Sørland forteller også til bladet at paret ikke ønsker å vite barnets kjønn og har ennå ikke funnet potensielle navn til babyen.

– Det er rett og slett så ferskt at vi liksom er i ferd med å fordøye det første sjokket. Men vi er kjempeglade altså, sier den tidligere missedeltakeren til Se og Hør.

Kathrine Sørland har vunnet Frøken Norge ved to anledninger og har deltatt både i Miss Universe og Miss World.

Mye yoghurt Sørland har ledet tv-programmer som «Top model», «Sangstjerner» og «Motebildet». For tiden er hun aktuell med oppussingsserien «Norges styggeste rom» som også skal sendes på TV3. Og ifølge 27-åringen selv er hun i fin form.

– Heldigvis har jeg vært i veldig fin form så langt i svangerskapet og de eneste fysiske «skavankene» jeg har opplevd, er å være trøtt og spise store mengder yoghurt, hevder modellen til Se og Hør.

Kathrine Sørland giftet seg med eiendomsmegleren Andreas Holck 1. juli 2006 i Stavanger domkirke.