Åtte talenter kjempet fredag kveld om den siste finalebilletten i Norske talenter.

Det var dommerne som hadde plukket ut de åtte som skulle få en ekstra sjanse, men det var seerne som hadde siste ordet da finalisten skulle kåres.

Da stemmene var talt opp, ble det klart at det var Lydia Hoen Tjore (14) som scoret høyest hos seerne. Lydia fremførte en sang fra musikalen Phantom of the Opera.

— Synger som en engel

Dommerne lot seg begeistre av hennes talent.

— Det er ingen tvil om at du har en fantastisk stemme, det kan alle være enige om. Men jeg synes også du viser en vilje og evne til å formidle og få ut sangen. Dette var det beste jeg har sett av deg, sa Thomas Giertsen.

— Du stråler som en stjerne, og synger som en engel, sa Jan Fredrik Karlsen.

Mia Gundersen var ikke udelt positiv i sin tilbakemelding.

— Du er veldig vakker i kveld, og du har en vakker klang i stemmen din. Men jeg synes du mangler litt på formidlingen, sa hun.

— Nei, nei, vi er helt uenige. Det var kjempebra, ropte Jan Fredrik og Thomas da Mia hadde sagt sitt.

Baard og Pernille nådde nesten opp

Talentene som fikk nest flest stemmer fredag var trommeslager Baard T.H Kolstad (17) og danser Pernille Brenni Brovold (10).

De andre som fikk prøvd seg i ekstrasjansen var Ingve Connolly Gran, Maximillian Berle-Østraat, Arez Mehraban, dansegruppa Cre-8 og John Stistrup.

Finalen i Norske talenter går av stabelen fredag 8. mai, og disse kjemper da om førstepremien:

Absence og Blipp, Brian Aksnes Hoseth, René Skar, Sebastian James Hekneby, Quick, Håkon Ricardo Storstadmo, Røa Eldresenter, Aaro Petrus Kontio og Lydia Hoen Tjore.