Men alle leserne av bladet blir lurt, hvis de tror henvisningen på førstesiden av bladet betyr at NRK har lekket den videre handligen i den ekstremt populære tv-serien til Se og Hør.

Det går nemlig ikke an å lure inni fordi denne utgaven av bladet er kledd i plast. Under førstesidehenvisningen har bladet riktignok satt på en firkant med «Fortsetter i Se og Hør», men det er neppe mange som tenker at bladet har fått en forfatter tilå dikte en egen fortsettelse på serien.

Anne B. Ragde tok utfordringen fra Se og Hør, og disket opp med innhold til det hun mente kunne være tre ny episoder.

Hva skjer så med Kim (spilt av Edward Schultheiss)? Overlever han dramaet på havet eller ikke?

I Ragdes historie blir Kim plukket opp fra havet og lever videre med en kvinne i Russland. Om det er det seerna har håpet på, er en annen sak.

Kunne ikke stoppes

— Dette får stå for Se og Hørs egen regning. De har åpenbart frihet til å gjøre hva de vil. Jeg hadde nok ikke hatt noen mulighet for å stoppe dette, sier «Himmelblå»-produsent Vegard Stenberg Eriksen til vg.no.

Stenberg Eriksen er overveldet over den kolossale responsen på TV-serien. Og først om ett år starter med neste runde som skal gi svar på søndagens store spørsmål.

— Men sett fra en produsents side er alt litt ute av proporsjoner, sier Stenberg Eriksen. Han synes ellers det er «pussig» at Se og Hør velger å lage sin egen fortsettelse.

- Liker det ikke

— Jeg liker det ikke. Det å ta eierskap til historien som allerede er skrevet av andre, er tvilsomt. Man skal ikke tulle for mye med historien. Folk har blitt glade i disse karakterene, men jeg vet ikke hvor stor skade det gjør på serien at Se og Hør presenterer en egen fortsettelse, sier produsenten videre.

Ville bare glede

Sjefredaktør i Se og Hør, Harald Haave, har ikke dårlig samvittigeht og føler ikke at bladet lurer leserne og tv-seerne.

— Ikke i det hele tatt. Vi har fått en av Norges beste forfattere til å gi leserne en mulig «løsning» på mysteriet. Jeg tror at alle, kanskje med unntak av VG Nett, ser humoren i dette og forstår at vi ikke presenterer fortsettelsen på tv-serien. Vi vil ikke avsløre for trofaste tv-seere hva som skjer i neste sesong. Det overlater vi til Vegard Stenberg Eriksen, som er mannen bak den kritikerroste publikumssuksessen «Himmelblå». Men vi i Se og Hør unner tv-seerne et gjensyn med Kim, spilt av en fabalaktig Edward Schultheiss, og vi vil bøte på den lange ventetiden. Jeg tror leserne vil glede seg over dette, sier Se og Hør-redaktøren til vg.no.

Ragde: De blir lurt

Anne B. Ragde ler på telefonen til vg.no.

— Ja, bladkjøperne blir lurt. I velkjent Se og Hør-stil, flirer forfatteren.

Men hun hadde ikke betenkeligheter med å fortsette på en historie som andre allerede har skrevet.

— Nei, absolutt ikke. Dette var jo bare tull. Og humorbasert. Jeg kastet meg over historien med stor fryd og diktet i vilden sky. Hvordan Se og Hør presenterer saken, er ikke opp til meg, sier Ragde som ifølge vg.no ikke har tatt honorar for de tre episodene.

Treffer vakker kvinne

— Men hvis NRK er interessert i manus fra meg, så får de bare ta kontakt, gliser Ragde som i sin fortsettelse skriver at Kim blir plukket opp av en russisk lastebåt og velger å leve i skjul for norske myndigheter. I Nord-Russland treffer han en vakker kvinne som han innleder et forhold til, avslutter Ragde.