TV2 setter i kveld i gang med en ny runde av «Vil du bli millionær», og mye er nytt i den populære serien. En av nyhetene i årets versjon er at det klassiske hjelpemiddelet «Ring en venn» er byttet ut med «De gode hjelperne». Dette åpner i kveldens program for at deltakerne får hjelp fra selveste kunnskapsministeren.

Hjelp

Statsråd Bård Vegar Solhjell mener selv at han som kunnskapsminister skal kunne bidra med nyttig hjelp til deltakerne.

– Jeg har en del peiling på sport, geografi, politikk og internasjonale spørsmål. Og selvsagt skole, opplyser kunnskapsministeren i en pressemelding.

Skuespiller

Den andre gode hjelperen i kveldens sesongpremiere er skuespiller Ingar Helge Gimle. Han er mer usikker når det gjelder hva han kan bidra med.

– Jeg har ikke allmennkunnskaper i det hele tatt. Jeg er flink til å snakke med folk på pub, og vil si at jeg har sosiale kunnskaper. Men ellers har jeg ikke så mye å slå i bordet med. Utenom tennis. Tennis er min største hobby, jeg spiller selv og følger litt med. Men hvis jeg blir spurt om andre ting blir jeg nok avslørt, opplyser han.

Programleder

«Vil du bli millionær» har vært et av TV 2s mest sette og best likte programmer helt siden oppstarten her i landet våren 2000. Sarah Natasha Melbye er programleder for den kommende sesongen.

– Det er en ære å ta over etter dyktige karer som Arve Juritzen og Frithjof Wilborn, uttalte Sarah Natasha Melbye tidligere i sommer.

Årets versjon av programmet gir også tv-seerne muligheten til å spille med på pc hjemmefra.