Jake Gyllenhaal og Reese Witherspoon holdt lenge en lav profil, men nå er de åpen om forholdet sitt — og skal vi tro kilder nær paret bærer det snart mot alters. - Han er gal etter henne, sier en venn av «Brokeback Mountain»-stjernen. Ifølge samme kilde skal Gyllenhaal ha fridd til Witherspoon da de var i Roma i oktober i fjor under den internasjonale filmfestivalen i byen. Der kastet de glans over sin felles film «Rendition» - samt pleide kjærligheten i den romantiske byen.

— Da Jake fridde, var ikke Reese helt klar. Hun svarte derfor «ikke enda». Men nå har hun ombestemt seg - og svart ja!

Kilden sier videre: - Jake går så godt sammen med Reeses venner. De kan tydelig se at han er helt på tuppa etter henne, og det har vært med på å overbevise henne om at han er den rette, legger den velinformerte kilden til.

Witherspoon avsluttet et åtte år langt ekteskap med skuespilleren Ryan Phillipe i 2006. Oscar-vinneren har to barn med Phillipe. Jake Gyllenhaal har tidligere vært romantisk knyttet til blant andre Kirsten Dunst.

Det vanker flere gode nyheter for Witherspoon enn nesegrus beundringen fra filmkollega Gyllenhaal. Nylig ble det kjent at tobarnsmammaen er Hollywoods best betalte kvinnelige skuespiller, og nå topper hun også Hollywood-legenden Mr. Blackwells liste over verdens best kledde celebriteter, skriver svenske Aftonbladet. (©NTB)