Likene på veien i distriktet Cadereyta Jiménez i delstaten Nuevo Leon er det siste i rekken av flere groteske likfunn i Mexico de siste par månedene, de fleste av dem nord i landet. Mexico har i seks år kjempet en blodig krig mot narkotikabander. For tredje gang på ni dager finner mexicansk politi dumpede ofre for massedrap.

Delstatsmyndighetene bekrefter at totalt 49 ofre — seks kvinner og 43 menn - ble funnet. Det vil ta tid å finne ut hvem de var.

— Identifiseringen av likene vanskeliggjøres av at ingen av disse menneskene ble funnet med et hode, og av at armene og beina deres var lemlestet, sa Jorge Domene, talsmann for delstaten Nuevo Leon, ifølge avisen El Universal.

Han utelukker at det dreier seg om angrep på sivile, og hevder de drepte mest sannsynlig er medlemmer av kriminelle bander. Noen av likene ble funnet i plastposer, mens andre var kastet på bakken. Mange var nakne. De fleste av dem ble trolig drept i løpet av de siste 48 timene før de ble funnet, ifølge Domene. Myndighetene håper at noen av ofrene kan bli identifisert ved hjelp av tatoveringer.

Kroppene ble funnet på en øde strekning av motorveien, omkring 180 kilometer fra den amerikanske grensen.