Rett etter utligningen hadde Gunnarsson og samtlige Hibs-spillere og -tilhengere hjertet i halsen da nordmannen sendte ballen i egen tverrligger. På det påfølgende hjørnesparket ble det reddet på streken, men det endte 2-2. Hjemmelaget ledet 2-0 ved pause etter scoringer av Arnaud Sutchuin og Sam Nicholson, og Hearts hadde et bein i kvartfinalen.

Gunnarsson kom inn for høyreback David Gray i det 54. minutt og markerte seg umiddelbart med en nikk som ble reddet. Først ti minutter før slutt ble det ny spenning da Jason Cummings reduserte.

Det var spilt over 90 minutter da gjestene utlignet. Midtstopperne Darren McGregor og Paul Hanlon spilte hovedroller. McGregor kom til avslutning på et hjørnespark. Keeper Neil Alexander reddet, men Hanlon satte inn returen.

Dermed blir det omkamp på Easter Road. (©NTB)