Hun har allerede en portefølje som mange kan misunne henne . Veronica Maggio kan sy sammen en konsert med nesten bare hitlåter. Her fyller hun opp med noen til; på sitt femte album.

Det bør bli en ålreit opplevelse å høre henne på Skral festival i Grimstad 12. juli, ti år etter at hun var nyfiken og bare lovende da hun gjorde konsert for noen få i Bendiksbukta under Quart med hiten «Måndagsbarn» i bagasjen. Etter det har hun utviklet seg til å bli en av Skandinavia sine beste og flotteste popartister. Maggio virker ustoppelig, og leverer sju-åtte låter her som rett og slett er en nytelse å høre på og leve seg inn i.

Tittelkuttet er kanskje best av dem alle i et fyldig og fett arrangement med en melodi og et arrangement det er umulig å fornekte. Veronica Maggio og hennes musikere og produsenter skaper variasjon og bredde, og det aller meste er fengende så det holder. Hør bare den bittersøte «Dom Sa!» og den rolige og nakne, «Gjord av sten». Den smektende balladen, «Storma tills vi dør», blir fort en annen favoritt på dette albumet, som er godt nok til å titulere henne som den svenske popdronninga.

At det hele ebber ut med to-tre middelmådige låter , får så være, for før det har Maggio vist at hun tar vare på den svenske Abba-arven og trekker og strekker den et steg videre på en aldeles utmerket måte.