— Det har vært en kjempeopplevelse. Som man kan se på tv så har det vært harde og tøffe konkurranser. Men når man konkurrerer så hardt, er det desto gøyere når det går bra. Dette har vært veldig lærerikt, og en erfaring som jeg tar med meg videre i min egen karriere, sier Kai Robin Havnaa til Fædrelandsvennen.

- Spennende finale

I høst har bokseren fra Risør konkurrert i Råskap på TV 3. Torsdag ser vi Havnaa, Vibeke Skofterud og Alexander Bonsaksen i finalen.

— Det blir spennende. Finalen blir nok ikke slik alle tror, sier Havnaa.

- Hva kan du si om konkurrentene dine?

— De er to veldig sterke konkurrenter. Vibeke har vist seg å være den sterkeste jenta, og har en utrolig kondisjon og styrke. Alex er veldig smart og sparer på kreftene når han kan, og gir gass når han må. Jeg gikk inn i finalen og tenkte at alt kunne skje. Jeg var forberedt på en dag med mye smerte, og at jeg skulle gi hundre prosent.

-Dette har vært veldig lærerikt, og en erfaring som jeg tar med meg videre i min egen karriere, sier Kai Robin Havnaa Foto: Photographer:Kare Sponberg

Råskap er en ny tv-serie på TV 3 som går ut på at 12 kjente idrettsprofiler konkurrerer to og to, med en kvinne og en mann på hvert lag. Torsdag står tre deltakere igjen i finalen.

Ailo Gaup: — Han har klart seg veldig bra

Programleder Ailo Gaup er fornøyd med årets sesong, og sier dette om finalen:

— Seerne kan vente seg en knallhard finale med topptrente atleter i brutale konkurranser der alle vil vinne.

- Hvordan har Kai Robin Havnaa klart seg så langt i konkurransen?

— Veldig bra. Han har mange egenskaper som kommer fram, både når det gjelder fysikk og at han er flink til å samarbeide. Han er en veldig allsidig idrettsutøver. Alle konkurrentene er i god form, så han er i et tøft selskap.

Skeptisk

Havnaa var i utgangspunktet skeptisk da han ble spurt om å delta i en kjendisreality.

— Men da jeg fikk vite hva konkurransen gikk ut på, syntes jeg at det virket veldig spennende, og sa ja. Det angrer jeg ikke et sekund på.

- Nå som du vet hvor hardt det ble, ville du sagt ja igjen?

— Ja. Jeg var forberedt på at det var harde konkurranser med mye syre og høy puls. Jeg gikk inn med en mental innstilling på at dette kom til å bli hardt. Derfor taklet jeg konkurransene og treningene.

Vant til hard trening

- Hvilke fordeler har du hatt som bokser?

— Jeg er vant til hard trening over lengre tid. Alle boksere er forskjellige, men fordelen med min fysikk er at jeg er allsidig, og kan være utholdende og sterk samtidig.

Torsdag samles alle deltakerne til finalefest i Oslo for å se det siste programmet.