I helgen nedkom Jessica med ekteparets første barn på kjendissykehuset Cedars-Sinai i Los Angeles, melder US Weekly. Blant de besøkende var Jessicas far, som er den eneste som har kommentert sitt nye barnebarn offentlig. Albas pressetalsmann har foreløpig valgt ikke å kommentere.

Jessica Alba og Cash Warren overrasket alle tidligere i år, da de giftet seg i all hemmelighet i Beverly Hills — noe som er en viss prestasjon. De to, som har vært sammen i tre og et halvt år. I fjor sommer kom det til et brudd, visstnok fordi Jessica ønsket å gifte seg, noe kjæresten ikke var klar for.

Men da de fant sammen igjen gikk det raskt: Først ble Jessica gravid, så forlovet de seg for deretter å gifte seg i det stille 19. mai. Nylig flyttet de inn i et herskapshus i Beverly Hills sammen med sine tre hunder. Da uttalte Jessica til US:

— Det er stressende å kjøpe hus, få barn og bli gift i løpet av seks måneder. Det er mange livsendrende bestemmelser på én gang. Jeg er virkelig, virkelig trygg og lykkelig i mitt forhold. (©NTB)