Da bladet W spurte Brolin om hans forhold til faren og stemoren sin, fortalte han følgende historie om hvordan han besøkte dem på sykehuset der de begge hadde vært gjennom en tarmundersøkelse med koloskopi.— Det var genialt, virkelig! Jeg hadde denne flotte samtalen med dem, fordi de begge to var på vei ut av morfinrusen eller hva det måtte være for slags cocktail de hadde gitt dem, sier Josh Brolin, og legger til: - Det var fint å se henne uten filter.

Det siste året har Josh Brolin, som selv er gift med skuespillerkollegaen Diane Lane, hatt en kraftig fremgang i karrieren. Biroller i Tarantinos «Grindhouse», Ridley Scotts «American Gangster» og «In The Valley of Elah» har gjort sitt, og så tok det av etter innsatsen i den fire ganger Oscar-vinnende «No Country for Old Men» til Coen-brødrene.

Neste to filmer ut for Josh Brolin er begge fra politikkens verden: I år blir han å se i «Milk» i rollen som Californias første åpent homofile politiker Harvey Milk, som blir myrdet i 1978, mens han i 2009 spiller George W. Bush i Oliver Stone-filmen «W». (©NTB)