Sturridge var benket i lørdagens 1-1-kamp mot Tottenham i London. Engelskmannen kom inn som innbytter, men fikk bare et par minutter på tampen. Souness, som i en årrekke har vært fotballekspert i Sky Sports, er usikker på om spissen er med i Klopps planer for framtiden. Sturridge er blitt brukt en del som kantspiller av Klopp, men har hintet om at han trives mye bedre som spydspiss. Roberto Firmino ble foretrukket på spissplass mot Spurs.

— Sturridge har en lang vei å gå med tanke på en plass i startelleveren. Teknisk er han bedre enn alle de andre spillerne, og han har også den beste målteften, men han er ingen evighetsmaskin fysisk. Han har ikke nok intensitet i spillet sitt, sier Souness til Sky Sports.

— Du kan se hvor Klopp er på vei med dette laget. Hver eneste spiller må være helt påskrudd i 90 minutter. Det tror jeg ikke Sturridge kan. Eventuelt vil han ikke, la Souness til.

Fotballekspert Jamie Redknapp, som har en fortid som spiller i både Liverpool og Tottenham, mener det fortsatt er håp for Sturridge.

— Sadio Mané har vært utrolig imponerende siden overgangen fra Southampton, men jeg ser ham ikke nødvendigvis som en direkte konkurrent for Sturridge. Jeg ser heller på Divock Origi og Roberto Firmino som konkurrentene hans, sier Redknapp. (©NTB)